Savarin, Brillat.
Or transcendental gastronomy.
2012.
wird in neuem Tab geöffnet
The physiology of taste
Or transcendental gastronomy.
Verfasser:
Suche nach diesem Verfasser
Savarin, Brillat.
Mehr...
Verfasserangabe:
Brillat Savarin.
Jahr:
2012.
Verlag:
Cleveland :, Duke Classics,
Mediengruppe:
e-Med Overdrive
Aktion | Zweigstelle | Standorte | Mediengruppe | Status | Frist | Vorbestellungen |
Vorbestellen
|
Zweigstelle:
Overdrive
|
Standorte:
CKB000000
Sava
|
Mediengruppe:
e-Med Overdrive
|
Status:
download
|
Frist:
|
Vorbestellungen:
0
|
Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) has been credited with founding the genre of the gastronomic essay, together with Grimod. A French lawyer and politician, Brillat-Savarin believed that all food, no matter how simple, should be prepared and consumed with great artistry. Though prosaic, his meditations on food are still considered important, and should be read in the leisurely, artistic way he approached food: "Those persons who suffer from indigestion, or who become drunk, are utterly ignorant of the true principles of eating and drinking."
Jahr:
2012.
Verlag:
Cleveland :, Duke Classics,
Aufsätze:
Zu diesem Aufsatz wechseln
opens in new tab
Diesen Link in neuem Tab öffnen
Mehr...
Systematik:
Suche nach dieser Systematik
eBook
Interessenkreis:
Suche nach diesem Interessenskreis
eBook
ISBN:
9781620116784
Beschreibung:
1 online resource
Suche nach dieser Beteiligten Person
Fußnote:
Title from eBook information screen..
Mediengruppe:
e-Med Overdrive